Spitfire Squad STEAM Update *Bugs*
+3
eagle
sparco
B3ST
7 posters
Page 1 of 1
Spitfire Squad STEAM Update *Bugs*
De la lansarea jocului Counter Strike Source in 2004, cel mai imens și semnificativ *UPDATE* a avut loc săptamâna aceasta, mai exact Miercuri, 23 Iunie 2010, iar serverul a fost upgradat in noua platformă, Joi, 24 Iunie 2010.
Acest update a fost lansat inițial doar in varianta BETA, urmând să fie testat de un număr limitat de jucători care s-au oferit voluntari în dezvoltarea update-ului și găsirea bugurilor.
Prostia face că perioada de testare a fost închisă iar update-ul a fost lansat publicului larg de jucători de Counter Strike Source, fără rezolvarea bugurilor majore. Fapt ce duce la concluzia că publicarea acestui update este cea mai mare prostie facută vreodată de VALVE.
Fiind jucător, mai mult sau mai puțin, dependent de acest joc, nu pot să stau cu mâinile în sân și sâ privesc cum lucrurile degenereaza in haos. Așadar am deschis acest topic, cu scopul de a posta și a publica fiecare bug întălnit pe Server-ul Spitfire Squad, de când a trecut pe noul ENGINE, pentru a ajuta la rezolvarea acestor buguri astfel încât să ne bucurăm cât mai curând de un gameplay ca pe vremuri,când ne deranjau doar părinții de la joc!
Precum proverbul "Unde-s mulți, puterea crește", vă rog și pe voi să faceți același lucru și să postați bugurile întâlnite în versiunea upgradată a C.S.S.-ului!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Buguri întâlnite deocamdată sunt următoarele:
-se mai intamplă ca in unele faze de stres să vi se pară că nu vedeți bine și încurcați jucătorii,dar nu este așa, pentru ca de data aceasta nu ochii vă inșeala ci jocul însuși, acesta fiind unul din buguri, astfel se face că unii jucători de Counter Terrorist, au skin de TERO.
-codați par mulți a fii, iar suspiciuni sunt multe, dar când cineva iți dă HEAD SHOT din capătul celălalt al hărții, prin toate clădirile și lucrurile existente pe hartă, fix din baza inamicului, ești mai mult decât fern convins că e vorba de un codat, dotat cu AIM. Dar nu și pe acest ENGINE PROST FACUT! Pentru că este vorba de un alt BUG! Când inamicul te omoara iar el pare a fii in baza opusă, el este defapt langă sau in preajma ta, doar că tu nu îi vezi ragdoll-u (corpul). Click ->AICI<- pentru video.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Acest update a fost lansat inițial doar in varianta BETA, urmând să fie testat de un număr limitat de jucători care s-au oferit voluntari în dezvoltarea update-ului și găsirea bugurilor.
Prostia face că perioada de testare a fost închisă iar update-ul a fost lansat publicului larg de jucători de Counter Strike Source, fără rezolvarea bugurilor majore. Fapt ce duce la concluzia că publicarea acestui update este cea mai mare prostie facută vreodată de VALVE.
Fiind jucător, mai mult sau mai puțin, dependent de acest joc, nu pot să stau cu mâinile în sân și sâ privesc cum lucrurile degenereaza in haos. Așadar am deschis acest topic, cu scopul de a posta și a publica fiecare bug întălnit pe Server-ul Spitfire Squad, de când a trecut pe noul ENGINE, pentru a ajuta la rezolvarea acestor buguri astfel încât să ne bucurăm cât mai curând de un gameplay ca pe vremuri,când ne deranjau doar părinții de la joc!
Precum proverbul "Unde-s mulți, puterea crește", vă rog și pe voi să faceți același lucru și să postați bugurile întâlnite în versiunea upgradată a C.S.S.-ului!
Buguri întâlnite deocamdată sunt următoarele:
-se mai intamplă ca in unele faze de stres să vi se pară că nu vedeți bine și încurcați jucătorii,dar nu este așa, pentru ca de data aceasta nu ochii vă inșeala ci jocul însuși, acesta fiind unul din buguri, astfel se face că unii jucători de Counter Terrorist, au skin de TERO.
-codați par mulți a fii, iar suspiciuni sunt multe, dar când cineva iți dă HEAD SHOT din capătul celălalt al hărții, prin toate clădirile și lucrurile existente pe hartă, fix din baza inamicului, ești mai mult decât fern convins că e vorba de un codat, dotat cu AIM. Dar nu și pe acest ENGINE PROST FACUT! Pentru că este vorba de un alt BUG! Când inamicul te omoara iar el pare a fii in baza opusă, el este defapt langă sau in preajma ta, doar că tu nu îi vezi ragdoll-u (corpul). Click ->AICI<- pentru video.
Orice off-topic va fi penalizat conform regulilor!
Re: Spitfire Squad STEAM Update *Bugs*
Cand mai vorbeste un jucator nu mai apare uneori bara aia in dreapta..
Cand te uiti pe un jucator este posibil sa il vezi cum incarca tot timpul.
eagle- SpitFire Fanatik
- Nick pe Server : Ce ii ala?
Nr. mesaje : 572
Varsta : 29
Localizare : Lugoj|
Respectarea Regulilor :
un bug este pe harta de_inferno...in casa spre balcon...dupa ce urci scarile ai impresia ca deja sunt deschide gratiile...dar e doar o iluzie...am vrut sa arunc un he si gratiile erau inchise si mi-am dat singur dmg...
are un moment de blocare sau lag dupa ce omori un jucator care e dupa colt sau daca sunt 2 jucatori in fata...
si sunetul de la vot e incredibil de stupid
are un moment de blocare sau lag dupa ce omori un jucator care e dupa colt sau daca sunt 2 jucatori in fata...
si sunetul de la vot e incredibil de stupid
iaies19- Lucky:
- Nick pe Server : Dealer
Nr. mesaje : 930
Varsta : 38
Localizare : baia mare/ oradea
Respectarea Regulilor :
Lol iaies asa am patatit eu de vreo 3-4 ori pe Snow si pe Nuke....)=))) ma omorat dintr-o baza in alta pe snow direct HS...si pe nuke era unu sus in A pe marginile alea si veneam pe afara pe la piatra aia mare si tragea nebunu prin peretele din A si ma luat loool ....)) cam atat am patit eu deocamdata...:D
squad_dias- SpitFire's Gamer
- Nick pe Server : [TimE - SquaD] D.I.A.S
Nr. mesaje : 75
Varsta : 33
Localizare : ....Salaj
Respectarea Regulilor :
Ar fi foarte folositor daca ati putea si screenuri la bugurile intalnite.
cand deschid o usa sa intru...se deschide chiar contra mea (Cu toate ca nu e nimeni in cealalta parte ca sa deschida inaintea mea) si e ff naspa...!!!
Respectarea Regulilor :
am mai vazut azi o chestie....un CT avea 4 maini .....pe o parte avea M4A1 si pe partea stanga seringutza ...si cand tragea....trageau ambele arme...dar numai M4A1 se auzea..
Ohohooo si cate mai sunt.Tragi cu awp in el stand pe loc si nu il iei.
eagle- SpitFire Fanatik
- Nick pe Server : Ce ii ala?
Nr. mesaje : 572
Varsta : 29
Localizare : Lugoj|
Respectarea Regulilor :
foarte prost noul up-dater se intrerupe in mod repetat daupa ce omor un adversar.Sper ca cnv va lua in concluzie parerle noastre si o sa rezolve problemele care sunt ff multe.
App sparco astea o sa le trimiti la cnv la vreu producator sa le vada?
App sparco astea o sa le trimiti la cnv la vreu producator sa le vada?
k1d- Incepator
- Nick pe Server : /̵͇̿/'̿-̅-̅-̅k1d
Nr. mesaje : 11
Varsta : 31
Respectarea Regulilor :
inca cv atunci cand un player vb prin mik dupa ce incheie conversatia ramane numele lui akolo in dreapta jos ca si cand ar tine non stot "k" apasat:P
k1d- Incepator
Respectarea Regulilor :
o sa postez niste screenuri cand am timp...dupa bac sa vedeti cate rahaturi intalniti...mai este ca il vezi pe unu ca trage prin 100 de ziduri si da HS la toti da defapt el ii langa noi...si noi il vedem in baza...am mai vazut ca mergea un CT cu m4 arata ca trage tot timpu si nu se auzea nimik...1 min m-am uitat pe el intr-una arata ca trage )
Respectarea Regulilor :
unu tare vine pistolu singur si te omoara fara om:))) era si omu da nu se vedea numa pistolu asa cv nai mai vazut frate:)): porcarie totala
k1d- Incepator
Respectarea Regulilor :
cand intalniti buguri de genu ca vine pistolul singur, are 4 maini, trage continuu, trage din baza dar defapt e langa voi, etc...scrieti in consola record ceva...lasati sa mearga putin si dati stop...in mare parte rezolva buguri de genu sau zoom pe "q" care de cate ori apeso pe q face un zoom in chiar daca treci pe pistol sau cutit...cu record in consola se rezolva multe:)
iaies19- Lucky:
Respectarea Regulilor :
ma da v-ati gandit si voi ca dat fiind faptul ca au schimbat netcode-ul e posibil ca majoritatea erorilor, bugurilor si prezenta lagului sa fie de la voi?
mda...dar cand intalnesti eroarea la 7 oameni din 10 care sunt pe server...atunci...chiar daca problema este de la internetul meu, VALVE este responsabil pt repararea lor...adica atata timp cat am avut un css care mergea bine si acum nu mai merge...pot sa fac plangere ca am dat banii pe joc si acuma trebuie sa imi schimb sistemul?
iaies19- Lucky:
Respectarea Regulilor :
nu ma refeream la sistem, ci la faptul ca majoritatea au configuri. Daca ai tu poate fi de la tine, daca au ei probabil e de la ei.
cfg-ul care il am ma ajuta la fps...e facut de Valve si am scos toate downloadurile inutile de muzica si sunete care imi sunt sincer inutile alea cu rampage si restu...in rest nu imi apar cadavrele pe jos si nici sprayurile....si mi-am schimbat cateva taste dupa configul vechi ca de exemplu nu apas E pt defuse ca apas F...E mi-e tasta de cumparat armura, he etc...+ nu apas pe K sa vorbesc ca apas pe mouse 4....si cam asta...astea nu bruiaza cu nimic bugurile jocului....ba din potriva ar trebui sa mearga mai bine....dar din pacate cand il apuca nu pot sa joc deloc...drept urmare scoru care il am in ultimele zile la noi pe server sunt cam toate cu minus...( nu se pune ca pe alte servere iau ban chiar daca se inteapa jocul in ultimul hal:P)
iaies19- Lucky:
Respectarea Regulilor :
da asa e iaies ai dreptate nu s-a plans doar u jucator ci in jur de vreo 50 din cate cun eu asa ca i-am sfatuit sa faca sie ei reclamati pe forumul de la sv unde joaca.Mie nu imi face lag nu imi merge intrerup nik DAR ee cate o eroare de u vezi omu ma omoara iar apoi free loku ma pune pe "un nimeni cu arma in mana"adika nu se vede omu numai arma asa ceva nu ee posibil.Milioane de playeri au platit pt un oc curat nu plin de bugguri........
Mai vedem ce o sa fie... bafta all o sa mai postez si niste print sau demo
Mai vedem ce o sa fie... bafta all o sa mai postez si niste print sau demo
k1d- Incepator
Respectarea Regulilor :
Similar topics
» Spitfire Squad NON-Steam
» [SG^∞] -Vs- SpitFire|Squad
» Spitfire Squad isi cauta ADMINII !!
» Serverul SpitFire Sqaud