Parerea ta despre prima editie
+5
Leonidas
jin
Extazy_
Zasu
B3ST
9 posters
Page 1 of 1
V-a placut ideea unui concurs organizat pe server?
Parerea ta despre prima editie
Cum a fost?
Ce v-a placut?
Ce nu v-a placut?
Parerea ta personala conteaza..
Ce v-a placut?
Ce nu v-a placut?
Parerea ta personala conteaza..
Re: Parerea ta despre prima editie
A mers binisor, am inceput mai tarziu, si am avut cativa jucatori in minus, dar a fost ok in rest...
Oarecum... M-am distrat oarecum
Extazy_- Membru
- Nick pe Server : Extazy
Nr. mesaje : 32
Varsta : 31
Localizare : Roman
Respectarea Regulilor :
Concursul actual a fost decent . Mult haos si o gramada de spam aiurea , dar asa e la inceput cu echipe luate random .Era bine daca se mai juca pe inca o harta . Oricum stiu ca nu e usor sa organizezi ceva de genu. Apreciez eforturile adminilor. Eu m-am simtit bine. Felicitari castigatorilor
jin- Incepator
- Nr. mesaje : 10
Da trebuie sa inceapa si criticile ca altfel nu se poate perfect nu e nik ...
Ce nu mi-a placut:
1. ati anuntat pe Y!M ca o sa fie deathmach cu respawn si nu a fost.
2. nu au fost echilibrate echipele scorul a fost imens in favoarea echipei tero (in prima faza tero)
3. sa inceput mai tarziu si nu sa jucat o ora si dak sa inceput la si 20 sau cat puteati anunta ca oricum doar pana la 21 se va juca...
4. prezenta a mai multor admini in echipa care facea macelu
Ce mia placut:
1. modul de a juca free (fara tactici)
2. prezenta adminilor permanenta pe server (nu si la echipe)
3. s-au scot modurile nasoale de la public
Propuneri:
1. Ati putea incerca la a-2a editie sa stati in permanenta pe server si sa fie balance all time sa fie mutati tot timpu jucatori pt. a se evita macelurile din care nu reiese valoarea adevarata a jucatorilor ci si a altora de la echipa castigatoare care sunt "impinsi de echipa"
2. Propun ca premiul 3 sa fie acordat primului jucator de la echipa pierzatoare acela nu fiind eu ci Jin... am si un argument cei de la echipa castigatoare(din primii 3) nu ar fi scos un loc mai bun in locul lui Jed sau al meu ca am fost al-2lea la pierzatori ...
Este o parere o critica dak vreti dar dak nu imi pasa nu postam nik asa ca fara sa imi dati in cap cititi si ganditi
Ce nu mi-a placut:
1. ati anuntat pe Y!M ca o sa fie deathmach cu respawn si nu a fost.
2. nu au fost echilibrate echipele scorul a fost imens in favoarea echipei tero (in prima faza tero)
3. sa inceput mai tarziu si nu sa jucat o ora si dak sa inceput la si 20 sau cat puteati anunta ca oricum doar pana la 21 se va juca...
4. prezenta a mai multor admini in echipa care facea macelu
Ce mia placut:
1. modul de a juca free (fara tactici)
2. prezenta adminilor permanenta pe server (nu si la echipe)
3. s-au scot modurile nasoale de la public
Propuneri:
1. Ati putea incerca la a-2a editie sa stati in permanenta pe server si sa fie balance all time sa fie mutati tot timpu jucatori pt. a se evita macelurile din care nu reiese valoarea adevarata a jucatorilor ci si a altora de la echipa castigatoare care sunt "impinsi de echipa"
2. Propun ca premiul 3 sa fie acordat primului jucator de la echipa pierzatoare acela nu fiind eu ci Jin... am si un argument cei de la echipa castigatoare(din primii 3) nu ar fi scos un loc mai bun in locul lui Jed sau al meu ca am fost al-2lea la pierzatori ...
Este o parere o critica dak vreti dar dak nu imi pasa nu postam nik asa ca fara sa imi dati in cap cititi si ganditi
Leonidas- Nou Venit
- Nr. mesaje : 12
Respectarea Regulilor :
Nu s-a jucat deathmatch fiindca s-a hotarat in ultimul moment sa nu fie.Ca sa poti vedea skill-ul unui player , si jocul in echipa nu-l poti vedea pe deathmatch.Oricum tot nu s-a vazut fiindca unii n-au stiut sa joace in echipa.Oricum gg celorlalti castigatori:)
StoLeNwOw- Nou Venit
- Nick pe Server : STOLENNN1
Nr. mesaje : 14
Localizare : Padova,Italy
Respectarea Regulilor :
stiu a fost mare haos.. dar nu am fost pregatiti cu serveru de acea am intarziat cu startul. Ba nu a mers Source TV, ba era sv_pure (multumim lui vermin ca ne-a anuntat) si si si multe altele.
Stiu ca trebuia sa ma ocup din timp, dar SPIKE e vinovat ca nu m-a lasat sa vin acasa mai repede
Stiu ca trebuia sa ma ocup din timp, dar SPIKE e vinovat ca nu m-a lasat sa vin acasa mai repede
eu mai mult am jucat pt steam ca stau cam prost cu banii si deaceea ... am ramas prost cand am vazut emiliano pe locul 3 eu cred ca voi lati facut castigator pe el asa numa ca joaca de cv timp pe sv deci ... eu zic ca puteati face concursul doar pt cei fara steam !!
amos89- Incepator
- Nick pe Server : am0s
Nr. mesaje : 9
Varsta : 34
Localizare : Sanmartin, Jud.Bihor, Romania
Atunci a fost anunt de oprire a demo-ului , nu a concursului. Abia dupa vreo inca 5 min a dat anunt B3st ca a luat sfarsit concursul. Nu confunda ... eh ... mai si pierzi ...
jin- Incepator
- Nr. mesaje : 10
jin ... stai linistit k o anuntat de 2 ori ... odata cand s-a terminat harta si odata cu 5 min intainte ... stiu, poza a fost facuta cand s-a terminat harta
Showtime.4d- Incepator
- Nr. mesaje : 6
pe viitor
Pe viitor poate se joaca pe bani, in sensu ca lumea sa "daruiasca" 1 leu ca sa putem cumpara steamu ala din bani de competitie nu din bani nostri...
iar tot asta ar insemna sa facem un sistem mai frumos, de team based gameplay
iar tot asta ar insemna sa facem un sistem mai frumos, de team based gameplay
asa'i zasule
amos89- Incepator
ma bucur ca sunteti de acord... nu cred ca se supara vre-un parinte daca pune 1 leu transfer la banca cu sansa de a castiga ceva de 10 euro... (vorbesc pentru pustii care au parinti enervanti )
Zasu tot respectu dar nu am mai auzit o tampenie mai mare ... cum sa ma duc frate la banca si sa-i zic sa transfere 1 leu pe nush ce cont ? Nici nu cred ca se poate asa ceva 1 la mana iar 2 la mana nu am card de transferat mi se pare cea mai proasta idee agreeata de cineva vreodata
Leonidas- Nou Venit
Respectarea Regulilor :
hmm da ai dreptate nu mi-a venit alta metoda de a trimite bani pe moment
nush de ce ma gandeam eu la bani grei, good point leonidas
dar tot trebuie sa gasim o suma care oricine o poate plati si se poate transfera rapid fara posibilitatea de a pierde
desigur daca reusim sa facem asa ceva, castigatoru va primi bani cash ne vom gandi noi la o solutie...
nush de ce ma gandeam eu la bani grei, good point leonidas
dar tot trebuie sa gasim o suma care oricine o poate plati si se poate transfera rapid fara posibilitatea de a pierde
desigur daca reusim sa facem asa ceva, castigatoru va primi bani cash ne vom gandi noi la o solutie...
da leo sunt de acord cu tine!!!Leonidas wrote:Zasu tot respectu dar nu am mai auzit o tampenie mai mare ... cum sa ma duc frate la banca si sa-i zic sa transfere 1 leu pe nush ce cont ? Nici nu cred ca se poate asa ceva 1 la mana iar 2 la mana nu am card de transferat mi se pare cea mai proasta idee agreeata de cineva vreodata
:\\\\m/ :
amos89- Incepator
Hm... pai vedem, ca cica urmatoarea cupa tot asa va fi, daca va fi tot asa toate cupele vor fi asa, daca nu.. asta e !
primisem un feedback si niste pareri interesante b3st, o sa le discutam intre 2 degete ca sa nu stricam surprizele pe forum etc... oricum zic ca daca vrem sa organizam alta cupa ar trebuii sa incepem cat mai curand
Leonidas ce a scris acolo eu am zis-o, cu banca si cu banii.
Nu fura ideile golane.Daca tot vrei platitu mai bine 1 euro pe tel , si faci pentru licenta steam;)
Nu fura ideile golane.Daca tot vrei platitu mai bine 1 euro pe tel , si faci pentru licenta steam;)
StoLeNwOw- Nou Venit
- Nick pe Server : STOLENNN1
Nr. mesaje : 14
Localizare : Padova,Italy
Respectarea Regulilor :
Mda am gandito aman2 dar eu am spuso nu am cerut laude sau agreeri dar trebuia sa o zica cineva si vad ca tu nu ai vrut sa o faci
Leonidas- Nou Venit
Respectarea Regulilor :
Pacat sa vada blonda aia o cearta stupida
Leonidas- Nou Venit
Respectarea Regulilor :
leo bine ca akm te'ai gandit
amos89- Incepator
Steamul ar putea sa fie pus ca premiu pentru cei care nu au inca steam ..eu stiu...ar fi ceva...
eagle- SpitFire Fanatik
- Nick pe Server : Ce ii ala?
Nr. mesaje : 572
Varsta : 29
Localizare : Lugoj|
Respectarea Regulilor :
Page 1 of 1