Dece nu se da slotu la server de 24 ?
4 posters
Page 1 of 1
Dece nu se da slotu la server de 24 ?
Fiindca mai sunt unii butII care stau pe spec si nu fac nimic de exemplu Badman ieri seara a stat 30 min pe spec 5 min jok si dupaia a iesit
mihaiwwe- Membru
- Nr. mesaje : 51
Varsta : 25
Respectarea Regulilor :
Re: Dece nu se da slotu la server de 24 ?
mihaiwwe...eu inteleg ca te deranjeaza faptul ca BadMan are admin...dar poate sa stea spectator toata ziua daca vrea...poate urmarea pe cineva sa vada daca are cod...momentan el are admin pt ca a castigat concursul...oricum nu are admin pe perioada nedeterminata...e pe o perioada scurta.
si nu mai cere admin pe server sau pe forum...noi intrebam jucatorii daca vor sa fie administratori de server!
iar legat de 24 de sloturi...nu mersi...momentan ajung si 20! si daca chiar vrei sa intri pe server astepti...asa fac si altii!
si nu mai cere admin pe server sau pe forum...noi intrebam jucatorii daca vor sa fie administratori de server!
iar legat de 24 de sloturi...nu mersi...momentan ajung si 20! si daca chiar vrei sa intri pe server astepti...asa fac si altii!
iaies19- Lucky:
- Nick pe Server : Dealer
Nr. mesaje : 930
Varsta : 38
Localizare : baia mare/ oradea
Respectarea Regulilor :
ok ok inteleg
mihaiwwe- Membru
- Nr. mesaje : 51
Varsta : 25
Respectarea Regulilor :
da asa ee iaiesi eu cateodat stau si 10 min s ama conecte da pana atunci joc pe lat sv si las autocoonect deschis cand ee loc ma baga pe sv:P
k1d- Incepator
- Nick pe Server : /̵͇̿/'̿-̅-̅-̅k1d
Nr. mesaje : 11
Varsta : 31
Respectarea Regulilor :
am constatat ca la numarul de 20 de sloturi serverul nu e aglomerat foarte tare si se mai poate juca omeneste...la un numar mai mare de sloturi deja se incurca jucatorii intre ei fara sa vrea iar noi nu vrem asta...vrem sa jucam cat mai relaxati si sa avem loc unu de altu pe server...+ ca pe unele harti(unde sunt doar 10 locuri de respown) se suprapun locurile si raman jucatorii blocati...
iaies19- Lucky:
Respectarea Regulilor :
in sfarsit un om care gandeste ca mine
eu nu pot sa joc pe un server unde sunt peste 10 12 jucatori pe echipa. Sa nu mai zic de alea cu 30. Mor stupid, vin toti din toate partile...te incurci...e aiurea rau.
eu nu pot sa joc pe un server unde sunt peste 10 12 jucatori pe echipa. Sa nu mai zic de alea cu 30. Mor stupid, vin toti din toate partile...te incurci...e aiurea rau.
fiind un numar mai mic de sloturi este enervant ca nu poti intra pe server...dar sa luam partea buna...intra mai putini jucatori dar cu mai multa minte...nu incep sa injure aiurea sau mai stiu eu ce...si mai zic odata...pe SpitFire am un scor normal...nici prea mare nici prea mic...pe alte servere imi iau prea des ban si m-am cam saturat sa-i aud cum urla sa scot codu sau incep cu voteban...pt mine e cel mai bine aici...pacat ca nu merge cu updatu asta...
oricum nu se va schimba numarul de sloturi:))
oricum nu se va schimba numarul de sloturi:))
iaies19- Lucky:
Respectarea Regulilor :
Page 1 of 1