Pareri / reclamatii
+16
mimi1995
BLITZ
zvaNth0r
Death-Note
Nambăr Oan
Leonidas
MaGnum7
Skull
Alex24
DeezY
@@##$$RecoN$$##@@
Zasu
<<$DoN GaDaN$>>
7up
Samp
B3ST
20 posters
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pareri / reclamatii
BN FRATE DAR DAMI NR DE CONT CA SA MA DUC LA BANK CA LA 5 INCHIDE PLZZ
STIMA
STIMA
<<$DoN GaDaN$>>- Incepator
- Nr. mesaje : 8
Sorry man dar acum nu mai dam admine. Suntem deja prea multi! Daca ai transferat banii fa un screenshot sau ceva ca o chitanta tot trebuie sa ai.
Doar daca nu ai trimis...
Doar daca nu ai trimis...
FRATE SA MAI ELIBERAT VRUN LOC CA SUNT DISPUS SA TRANSFERT SUMA TRIPLA SAU DE 4 ORI NUMAI SA PRIMESC ADMIN CA EU MERA SUNT PE SERVAR NUSTIU DACA AI OBSERVAT ASTEPT UN RAS DAU SUMA DE 4 ORI NUMAI SA PRIMESC ADMIN
<<$DoN GaDaN$>>- Incepator
- Nr. mesaje : 8
Ce admini iti da ban? Daca n-ai steam esti suspect, jocu costa doar 10e de pe computer games, de ce nu il iei de acolo? se merita fiecare banutz daca iti place CS:S si asa scapi de "banuiala"
dar iel daka ii place CS:S nu e obligat sa dea fiecare banut....Zasu wrote:Ce admini iti da ban? Daca n-ai steam esti suspect, jocu costa doar 10e de pe computer games, de ce nu il iei de acolo? se merita fiecare banutz daca iti place CS:S si asa scapi de "banuiala"
@@##$$RecoN$$##@@- Nou Venit
- Nick pe Server : RecoN/RaZoR/KillaH
Nr. mesaje : 19
Varsta : 27
Localizare : Ramnicu Valcea
Respectarea Regulilor :
O parere despre forum... nu am putea un pic schimba skinu?? ma refer asa mai de CSS ce naiba ... APP is pro cu RECON
DeezY- Incepator
- Nr. mesaje : 7
DeezY sa sti ca daca esti activ pe forum nu vei fi primit in clan doar pt asta , nu asta cautam la jucatori si iti faci mai mult rau expunandu-ti parerile aici .
(My fucking opinion)
(My fucking opinion)
Alex24- Nou Venit
- Nick pe Server : Alex|24|
Nr. mesaje : 14
Varsta : 32
Localizare : Timisoara
Respectarea Regulilor :
nea.. scrie cat vrei... dar referitor la skin, NU, noi nu suntem ca si ceilalti, daca toti ceilalti au skin de css copiat de la 300 alte forumuri bv lor, skinul e facut de noi si e bun asa. E skin pentru Spitfire Squad si nu pentru CSS.
1 la mana. Alexe nnu deaia fac posturi shi prosti pt a intra in clan... eu ma joc des pe srv (ieri nu ca am avut o zi nefericita).
2.B3ST acea a fost o parere dea mea:P nu ceva foarte strict
PEACE NIGGAZ:))
2.B3ST acea a fost o parere dea mea:P nu ceva foarte strict
PEACE NIGGAZ:))
DeezY- Incepator
- Nr. mesaje : 7
am cunoscut niste persoane care jucau cu coduri impotriva butilor la 1.6 zilele astea doar pentru ca le placea sa joace cu coduri, desigur habar n-avea de joc daca juca fara... ce impiedica pe altii sa joace online cu coduri...
nu o faci.. pentru ca nu se da admine
MaGnum7- Incepator
- Nr. mesaje : 9
Respectarea Regulilor :
Cum e treaba cu adminu ca unde ai pus tu B3ST "aici" e o sectiune dedicata administratorilor si nu pot sa o citesc...
Leonidas- Nou Venit
- Nr. mesaje : 12
Respectarea Regulilor :
mda..
Pai ce trebuie facut sa ai admin ... ai postat undeva mai sus vezi "aici" (aici fiind un link) dar acel link ducea la o sectiune dedicata administratorilor.
Leonidas- Nou Venit
Respectarea Regulilor :
@Leonidas Nu mai dam admine, de aceea nu se gaseste posturi referitor la cereri admin. In principiu ne cautam noi admini, si de multe ori le dam celor care sunt cel mai mult online si activi, cu mici exceptii.
@Nambăr OanSloturi avem doar 1, daca marim la 28 vor fi 3 sloturi alocate adminilor. Dar sloturile nu merg cum ar trebui de aceea ramane de vazut daca se vor putea adauga sloturi personale.
@Nambăr OanSloturi avem doar 1, daca marim la 28 vor fi 3 sloturi alocate adminilor. Dar sloturile nu merg cum ar trebui de aceea ramane de vazut daca se vor putea adauga sloturi personale.
Ok man ti-am dat si mp referitor la cupa dami add sa vb...
Leonidas- Nou Venit
Respectarea Regulilor :
ar fii bine sa bagam sloturi pentru lume, da cine vrea slot sa plateasca 10 lei sau cat ne costa un slot, si dam sloturi la cei care sunt mai "loiali"
o reclamatie ar fi ca serverul este prea putin securizat,am 5 feluri de coduri care le pot folosi(nu le folosesc)si de ex la cupa ss ar putea fi codati ...doar cu wall sa nu se observe :X(
Death-Note- Incepator
- Nr. mesaje : 11
Respectarea Regulilor :
in timpu cupei se vor face demo-uri, iar jucatorii castigatori vor fii analizati dupa ce cupa se termina...
ps: sa nu te mai aud ca ai coduri in calc ca eu nu iert doar sa aud ca sunt pe undeva uitate dau ban, pentru ca un codat, codat ramane in veci...
amin
ps: sa nu te mai aud ca ai coduri in calc ca eu nu iert doar sa aud ca sunt pe undeva uitate dau ban, pentru ca un codat, codat ramane in veci...
amin
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3